Magunkról

 

A Süß-Édes Élet Kft-t 2014-ben alapítottuk. Először csak elragadtatással nézegettük a cukrászati termékek készítésével foglalkozókat. Csodáltuk őket és a tevékenységüket. A magunk és környezetünk szórakoztatására, kedvtelésből kezdtünk el először házi süteményeket, tortákat készíteni. Célunk, hogy családi vállalkozásból termelő üzemmé alakuljunk, tortáink és süteményeink nagy népszerűségnek örvendjenek, mind a gyerekek, mind a felnőttek körében.

Azután kipróbáltuk a csokoládét is, fantázia névként a Süß – Édes Élet –et választottuk. Ellátogattunk hazai és külföldi cukrász- és csokoládé műhelyekbe tanulni.

A csokoládé készítést későbbi forgalmazó partnerünk ügyvezetője szorgalmazta, aki kisgyerekes anyukaként adalékanyagoktól mentes édességet akart készíttetni gyermeke számára.

Ebben az időszakban ismertük meg többek között együttműködő partnerünket, Juhos Józsefet Gundel mestercukrászát, akitől sok inspirációt kaptunk és külső tanácsadóként szakmailag azóta is figyelemmel kíséri a csokoládé készítés folyamatát.

Valamennyi termékünk kézzel készül, belga csokoládé pasztillából (Callebaut), az alapanyagok közül pedig kizárólag a kiváló minőségű kézműves termékeket használjuk fel. Fő profilunk a bonbon és figurális csokoládék készítése. A bonbon termékpaletta összeállításánál legfőbb szempontunk a tradicionálitás és a nemzetközi trendek ötvözése volt. A mesés ízkavalkádban megtalálhatóak többek között pálinkás, boros, passiókaramellás, sósmogyorós, stb. bonbonok.

Alkoholos bonbonjainkba kizárólag magyar termékeket használnunk, a villányi Malatinszky és a tokaji Hétszőlő borházakkal, valamint a Nobilis pálinkaházzal kezdtünk el együttműködést kialakítani. Ez a mi álmunk. Kóstoljon bele a mennyei csokoládék és bonbonok ízvilágába!

 

 

keojf

Termékpalettánk Paleo csokoládékkal bővült. Alkoholos és alkohol mentes, kizárólag természetes alapanyagokból álló különlegességeinket eritrittel édesítjük. Megtalálhatóak liofilizált gyümölcsös, aszalt gyümölcsös és natúr változatban is.